Google+

Látková bábika Stella

Bábika Ella je ušitá z bavlnených látok a plnená antialergickým dutým vláknom. Tvár je maľovaná farbami na textil. Vlásky sú urobené z nespradenej ovčej vlny Shetland.

Pohyblivé rúčky a nožičky sú upevnené gombíkmi, takže nie je vhodná pre deti do 3 rokov.
Oblečenie je komplet vyzliekateľné. Veľkosť: cca 40 cm.

V prípade Vášho záujmu o niektorý z mojich výrobkov, je možné ktorýkoľvek z nich ušiť na objednávku a zakúpiť na mojej predajnej stránke - www.craftstudio.sk.


Táto konkrétna bábika už má svojho majiteľa, ale nie je problém vyrobiť skoro takú istú. Každá bábika je originálna, preto sa bábiky na objednávku môžu v tvári mierne líšiť od fotografie.
Farbu oblečenia, očí alebo  vlasov je možné prispôsobiť podľa želania. Doba výroby cca do 7 dní.

Táto fešanda odcestovala k svojej novej majiteľke až do Prahy. Kája si ju chce voziť ako svoju spolucestujúcu na cestách autom. Tak veľa šťastných kilometrov :-).

Nesmierne ma potešilo hodnotenie tejto zákazníčky na českom Fleri, tak mi nedá a skopírujem ho sem: Panenka je překrásná, když jsem ji vybalila, bylo to, jako by mi do života vstoupil nový člověk :-) super krása !  A teď prozaicky: panenka ušitá na zakázku velmi rychle, docestovala taky překvapivě rychle až ze Slovenska, mohu jen doporučit :-)

A Ella dostala od Káji nové meno, bude to cestovateľka Rozárka :-)



3 komentáre:

Google+